Over ons

 

 

Het Waffel Männke

 

 

Geschiedenis

De geschiedenis van het Waffel Männke begint in 2014. Daar waar 2 vrienden als hobby buiten hun studie waffels gaan bakken op markten en evenementen. Met geleende spullen en een simpel opgezet kramen beginnen zij het concept van het bakken van heerlijke verse Luikse wafels met een simpele chocolade topping en eventuele wat slagroom. Het ging zich namelijk altijd om de pure smaak van de wafel, zo goed als mogelijk naar voren te laten komen. Anderhalf jaar verder hebben zij het Concept uitgebreid tot een wel bekend begrip op de lokale markten en Braderieën. 

Echter op dit punt komt het moment dat een van de 2 vrienden de kans krijgt om bij zijn vader in het bedrijf verder te gaan, en deze kans met 2 handen aangrijpt

 

Voortgang

Wesley Alberts(oprichter van het Waffel Männke) Zet het concept dan verder voort en krijgt de mogelijkheid om op pinkpop op camping A te mogen staan. Op dat moment ontstaat de naam Waffel Männke en bleek een groot succes te zijn. Na pinkpop volgen nog een aantal andere evenementen die allemaal met succes worden afgerond. Om de winter een beetje door te komen heeft Wesley zich bezig gehouden met het verkrijgen van een aantal standplaatsen bij Rewe supermarkten. Wesley ziet toekomst in het concept en besluit dit verder te gaan uitwerken.

Waffel Männke

In Maart 2017 wordt het concept gelanceerd zoals het nu bij de meesten van jullie bekend is.Waffel Männke is een echt familie bedrijf geworden, wat liefde heeft voor het vak wat zij uitvoeren. En dit proef je natuurlijk terug in iedere hap. Als je het over verse pure wafels hebt dan is Waffel Männke een begrip binnen Zuid-Limburg, delen van België, Duitsland en daarbuiten. We staan bekend om onze heerlijke verse wafels, American pancakes, de beste koffiespecialiteiten gemaakt van Illy bonen, Smoothies en verse vruchten sappen van puur vruchten en hun sappen. en onze heerlijk tussendoortjes zoals: donuts, cookies, lekkere verse brownies, Muffins, Croissants. Ook maken wij vers belegde broodjes. Zo is het concept uitgegroeid tot een klein catering bedrijf dat zich vooral heeft gespecialiseerd op de evenementen sector waar veel productie op een kort tijdsbestek moet worden verricht. Maar ook klein genoeg voor het tuinfeestje, feestje of ander evenement  wat u organiseert. Onze wafels worden tegenwoordig in de meest gekke combinaties gemaakt. Zo heb je onze zoete wafels belegd met Beste en Lekkerste aardbeien en echte Belgische callebaut chocolade, een wafel met een verse brownie eroverheen verkruimeld. En onze zoute wafels: een wafel met Brie of Spek en ei. Maar een ding zijn wij natuurlijk nooit vergeten en dat is de pure smaak van onze verse wafels, Hoeveel combinaties er ook bedacht en gemaakt worden. Ze zijn allemaal gemaakt met de best Kwalitatief verkrijgbare verse producten of ingrediënten die wij zelf allemaal gekeurd hebben. Zo kun jij genieten van een van onze wafels die wij met al onze passie, liefde en vakmanschap hebben klaargemaakt. Wij vinden het belangrijk dat we jouw kunnen meenemen in het moment dat wij jouw wafel vers voor jou bereiden. Zo komt Smaak, Geur, Beleving, Liefde, Passie en vakmanschap bij elkaar zodat het complete plaatje klopt!

 
nl_NLNederlands